Wie ben ik?

Heel mijn leven hebben edelstenen en mineralen mij al enorm gefascineerd. De vormen en kleurenpracht spraken tot de verbeelding en beetje bij beetje begon ik stenen te verzamelen.

Mijn achtergrond in de archeologie heeft ervoor gezorgd dat ik me veel heb kunnen verdiepen in oude beschavingen en hun restanten en een ding dat me daaruit is bijgebleven is hoe edelstenen en mineralen de wereld hebben gevormd tot hoe wij die kennen. Vele technologische ontwikkelingen danken we aan deze kleine wonderen van de natuur.

Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met de geneeskrachtige werking van edelstenen in de vorm van edelsteentherapie en daar heb ik toen dan ook een cursus in gevolgd, waardoor ik mezelf nu een gecertificeerd edelsteentherapeut mag noemen.

Hiernaast ben ik ook een gecertificeerd sound healer en geef ik klanksessies. Het is mijn doel om mensen meer in verbinding met zichzelf te brengen, waardoor het avontuur wat het leven heet vanuit een stevige basis tegemoet getreden kan worden.

Door mijn liefde voor edelstenen en sound healing met elkaar te verbinden is het vuur in mij nog meer aangewakkerd en ben ik voorzichtig gaan dromen over een winkeltje/praktijk waarin ik edelstenen verkoop en mensen behandel. Dit heeft geleid tot het oprichten van Maankristal.

Ik hoop dat ik via deze manier zoveel mogelijk mensen gelukkig mag maken met een edelsteen die bij die persoon past en op deze manier mensen kan helpen op hun levenspad.

Mijn studies:
Basiscursus Sjamanisme
Pranic Healing
Edelsteentherapie
Sound Healing