Klank en Healing

Wat is Sound Healing?
Bij een sound healing worden klanken gemaakt met de intentie om te helen of te ontspannen. Deze klanken kunnen worden gemaakt met bijvoorbeeld de menselijke stem, klankschalen, stemvorken, trommel, ratels, rainsticks, kantele en andere instrumenten, afhankelijk van wat nodig is.

In een sound healing behandeling ben ik niet specifiek bezig om een bepaalde klacht weg te krijgen, maar behandel ik je hele lichaam. Door de trilling van geluid herstel ik het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor het lichaam ondersteuning krijgt bij het herstel van klachten.

Ik bied sound healing aan in de vorm van individuele sessies en klankreizen. Bij beide werk ik intuitief. Bij een individuele sessie ligt de focus meer op healing en werk ik op specifieke energetische lagen, lichaamsdelen of auravelden. Uiteraard kan ook hierbij een diepe ontspanning ervaren worden.
Tijdens een klankreis ligt de focus meer op ontspanning. Je ligt met je ogen gesloten en wordt meegenomen op een klankreis. Een klankreis is elke keer en voor iedereen een unieke ervaring. Als de reis voltooid is, is er alle ruimte om weer “te landen”.